opleiding tot glunderkamptrainer

Wil jij....

- heel graag kampjes organiseren om kinderen en jongeren in hun kracht te zetten, te doen stralen en glunderen?

- wat meer diepgang in je kampjes stoppen om kinderen en jongeren te laten groeien op persoonlijk vlak?

Ben jij...

- leerkracht, coach, hippotherapeut, equicoach, orthopedagoge, psychologe,... of ben je al bezig met het werken met kinderen en jongeren?

- op zoek naar inspiratie, werkvormen, inhoud, een uitgewerkt kamp, verbinding met anderen?

- op zoek naar tools, tips en trics om ook voor kinderen met een stoornis of beperking leuke kampjes aan te kunnen bieden?

Dan is onze opleiding echt iets voor jou!!!

Unieke opleiding

Na 5 jaar ervaring met onze succesvolle glunderkampen, is het tijd om onze missie te verspreiden: zoveel mogelijk kinderen bereiken om hen in hun kracht te zetten, te laten stralen en glunderen! Dit doen we met veel plezier en passie! Dit kunnen we niet alleen. Daarom proberen we zoveel mogelijk mensen warm te maken om dit mee te verspreiden!

Samen met Hanne De Meester van H'Anker, verzorg ik deze 2 daagse opleiding. We creëerden een mooi samenspel tussen kindercoaching en hippotherapie/equicoaching.

De opleiding bestaat uit een stukje theorie. Daarnaast gaan we vooral echt aan de slag met het zelf beleven en ervaren van de activiteiten. We gaan dus vooral DOEN-ERVAREN-LEREN.

Verder krijg je ook heel wat praktische zaken: een draaiboek, uitgewerkte activiteiten en digitale materialen.


Praktisch?

Datum: maandag 28 en dinsdag 29 oktober 2024 (herfstvakantie). Tijdens deze 2daagse spitsen we ons toe op de kampen voor kinderen van 6 tot 10 jaar. (Thema 'Dolle dierenbende')

Uren:  10u tot 16u. (inloop vanaf 9.30u.

Waar: Bij Hippotherapie PonyWijs.

Prijs: 499 euro/cursus; 168 euro/maand over 3 maanden, incl btw.

Inclusief: theorieboek en volledig uitgewerkt draaiboek met bijhorende digitale materialen. We zorgen ook voor water, koffie, thee en tussendoortjes.

Inschrijven:  https://academiehankerbe.plugandpay.nl/checkout/opleiding-glunderkampen-kids-5-10-jaar